{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Mi večeras igramo na Bertens, Barti i Halep, s toplim preporukama
WTA Vuhan: Čisti kečevi

Kraj teniske sezone je sve bliži, a da je tako najbolje nam govori serija muških i ženskih, ali i mešanih turnira koji se ovih sedmica igraju na tvrdim terenima i halama po Dalekom istoku. Naravno, uglavnom u Kini koja je u apsolutnom fokusu ljubitelja belog sporta ove jeseni.

RASPORED MEČEVA (-8 Č)

Devojke se ove sedmice za lovu i uspeh bore u Vuhanu, na prestižnom takmičenju WTA Premier 5 kategrije (pandan ATP mastersima) koje se igra za nagradni fond od čak 2,8 miliona dolara. To znači da je ovaj 11-milionska prestonica centralne provincije Hubei privukla veoma kvalitetne teniserke, a prva nositeljka je i prva igračica sveta, Australijanka Ešli Barti.

I upravo od nje večeras očekujemo da bude jedan od tri fiksa koje jurimo. Protivnica joj je nezgodna Karolin Garsija, trenutno 30. igračica sveta sa kojom ima 1-1. I Australijanka i Francuskinja slabo igraju u poslednje vreme, ali je Barti ta kojoj dajemo prednost.

"Čistog keca" tražimo i na meču drugog kola između Kiki Bertens i Bernarde Pere, devojke rođene u Zadru koja od 2013. igra pod američkom zastavom. Holanđanka je ove godine u trećem kolu Australijan opena zaustavila Hrvaticu, što očekujemo da se ponovi u Vuhanu.

Seriju od tri fiksa završavamo Simonom Halep koja ne bi trebala da ima težak zadatak protiv "stare mušterije" Barbore Stricove. Rumunka vodi sa 5-1 u međusobnim okršajima, s tim što je slavila na poslednjih pet i to veoma ubedljivo. Očigledno je da ne leži iskusnoj protivnici, te eto još jednog "čistog keca".

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×