{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

WTA VUHAN Bitke za finale, ima sve da puca

/ Izvor: mozzartsport.com
Na teren ovog prepodneva prvo izlaze Barti - Sabalenka, pa potom Riske - Kvitova
WTA VUHAN Bitke za finale, ima sve da puca
Arina Sabalenka, aktuelna šampionka

Prestižni WTA turnir kategorije Premier 5 u Vuhanu (tvrda podloga u hali, nagradni fond 2.828.000 dolara) ušao je u samu završnicu, a u singlu je ostalo da se odigraju još samo tri meča. To naravno znači da je danas vreme za polufinala i to sa veoma, veoma kvalitetnim participantkinjama.

RASPORED MEČEVA

Od 10.30 po srednjoevopskom vremenu rekete u borbi za finale ukrštaku prva igračica sveta, Ešli Barti i aktuelna šampionka turnira u Kini, Arina Sabalenka. I po svemu sudeći, ovo bi mogao da bude veoma uzbudljiv dvoboj, njihov peti ukupno.

Trenutno je 2-2 između Australijanke i Beloruskinje koja je već pobeđivala ovu protivnicu upravo u Vuhanu baš prošle godine, Ali, poslednji put kada su se sastale, u Fed kupu ove sezone Barti je pred svojim navjačima bila veoma ubedljiva. Ovaj put, međutim, očekujemo dugu borbu, možda i u tri seta, a odabir favoritkinje ostavljamo vama.

Za drugo mesto u borbi za titulu, bivša dvostruka šampionka Vuhana, Petra Kvitova sudara se sa Alison Riske. Dve iskusne igračice koje su oba međusobna meča odigrale još pre šest godina, te ih nećemo uzimati "za ozbiljno". Rezultat je trenutno nerešen, ali sada je situacija ipak više na strani Čehinje koja je, kao što već napomenusmo već osvajala ovaj turnir, a i definitivno je kvalitetnija teniserka.

***kvote su podložne promenama

MOZZART TV - TIKET ZA VIKEND: Promišljenost je ključna za dobitno tipovanje

 

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×