{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Za pehar, 111.164 dolara i 280 poena bore se favorizovana Rebeka Peterson i Heder Votson
WTA TJENĐIN: Finalni obračun
Rebeka Peterson

Dok muški tenis završava svoj deo sezone u Kini i to šangajskim mastersom, žene ni ne planiraju da napuste najmnogoljudniju zemlju sveta, ali i najveći kontinent do skorog kraja sezone.

Ove sedmice "tenisku luč" u Kini drži Tjenđin, grad koji je zapravo postao ogromna luka od preko 15 miliona stanovnika obližnjem Pekingu, te se razvija neverovatnom brzinom. Tako je popularni "cvet Kine" 2014. dobio WTA turnir International kategorije, ali sa ozbiljnim nagradnim fondom koji je dostigao pola miliona dolara. Ujedno, to je i poslednji turnir koja je osvojila megazvezda na zalasku karijere, Marija Šarapova 2017.

A ko će ove godine biti lauret, dobitnik pehara, 111.164 dolara i 280 WTA poena saznaćemo u narednog jutra kada rekete ukrste Heder Votson i Rebeka Peterson. Šveđanka je slavila u njihovom jedinom dosadašnjem odmeravanju i to lagano ove godine baš u Kini, u Vuhanu u vrlo sličnim uslovima kao i Tjenđinu. Pored toga Petersonova je 59, a Votsonova 120. na WTA listi, te je bez sumnje veliki favorit.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×