{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Osvajačica poslednja dva turnira u Večnom gradu, Elina Svitolina ukršta danas rekete sa Vikom Azarenkom
no_image.png
Elina Svitolina

Kako muški, tako i ženski deo velikog turnira u Rimu (šljakasta podloga na otvoreno, nagradni fond 3.452.538 evra) nastavlja sa odmeravanjem četvrtog dana takmičenja.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Kao što smo i u bet-analizi ATP mečeva najavili, vreme u Večnom gradu je problematično, juče je kiša prekidala program, a to bi moglo da se dogodi i danas. Bilo kako bilo, raspored mečeva je tu, tu su i MOZZART kvote, pa da ih uparimo u nadi da može da se nešto i zaradi po ovom tmurnom vremenu.

A zato smo izdvojili nekoliko zanimljivih mečeva počev od sudara Arine Sabalenke i Aliz Korne gde je veliki favorit mlada Beloruskinja. Iskusna Francuskinja je ove sezone potpuno van forme, te je trenutno 53. na svetu tako da je morala da se do glavnog žreba probija kroz kvalifikacije.

Današnje potencijalni iznenađenje smo potražili na susretu Belinde Benčić i Anastasije Sevastove gde je kec na Švajcarkinju slovačkog porekla pristojnih 1,55, ali mi predlažemo da se proba sa dvojkom na iskusnu Letonku čiju pobedu u njihovom prvom odmeravanju plaćamo sa koeficijentom 2,29.

Fiks sa kvotom 1,45 nam se nudi na među između Karoline Pliškove i Ajle Tomljanović. Čehinja je ipak daleko kvalitetnija teniserka od Zagrepčanke koja igra pod zastavom Australije, a Pliškova i vodi sa 2-1 u međusobnim susretima.

Za kraj ove krake bet-analize, možda i duel dana: Elina Svitolina - Viktorija Azarenka. Osvajačica poslednja dva turnira u Rimu, Ukrajinka nije još pobedila pet godina stariju Beloruskinju, ali je došlo vreme i za to. Azarenka, istina, igra sve bolje i bolje, no Svetolini ipak dajemo prednost. Ali, pošto verujemo da će biti napeto možda bi pre nego konačnog ishoda pre trebalo probati sa taj-brejkom (3.70), večim brojem gemova ili čak trečim setom (2,41).

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×