{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Aleksandra Krunić danas od 22 časa započinje takmičenje protiv domaće teniserke Peri
WTA Palermo: Noć na Siciliji

Nova sedmica, nova serija teniskih turnira je pred nama. Što se tiče devojaka, sada su aktulene dve WTA destinacije, Palermo i Jurmala. I obe ih dočekumu na crvenoj šljaci na otborenom.

RASPORED MEČEVA

A nas danas posebno interesuju događanja na Sicijili gde Aleksandra Krunić igra pravi večernji, može se slobodno reći i noćni meč koji će početi negde oko 22 časa. Protivnica u prvom kolu joj je kvalifkantkinja Đesika Peri, sa kojom se nikada nije sastala. U pitanju je 22-godišnjakinja, trenutno 340. na WTA listi, što je dovoljno da našu teniserku proizvedemo u favoritkinju.

Ali, treba znati to da u Palermu domaće igračice, a Peri je Italijanka, odlično igraju uz, naravno veliku podršku publike, pa su tako i poslednja dva izdanja ovog turnira koji je održavan od 1990. do 2013, kada je prekinut do ove godine bile legendarne Sara Erani i Roberta Vinči. Zbog toga očekujemo napet meč, ali i prolazak drugog reketa Srbije u drugo kolo ovog turnira koji se igra za nagradni fond od 250.000 evra.

Pre njih dve na centralnom terenu na Siciliji ukrštaju se Antonija Lotner i Đulija Gato-Montikone koja je ušla u glavni žreb zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora. Iskusna, 31-godišnja Italijanka pobedila je devet godina mlađu Nemicu u njihovom jedinom dosadašnjem odmeravanju, i to takođe na šljaci. Pored toga, ne treba zaboraviti na faktor publike, tako da bismo ovde pre odabrali Motikone i kvotu 2,03.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×