{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

WTA Madrid: Potera za titulom i svetskim vrhom

/ Izvor: mozzartsport.com
Danas su na programu polufinala: Halep, koja bi se podizanjem pehara vratila na WTA tron igra protiv Benčić, a nakon njih dve sledi potencijalno veoma intersantan okršaj Stivens i Bertens
no_image.png

Dok se muški deo prestižnog turnira u Madridu danas bori u okviru četvrtfinala, devojke su otišle korak dalje pa su sada na redu obračuni za finale. 

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Odmah nakon Novaka i Marina, koji igraju od 12 časova, na centralni teren, čuveni "Manolo Santana" izlaze Simona Halep i Belinda Benčić. Sve bolja Švajcarkinja zapravo vodi u međusobnim obračunima 2-1, a koliko je dobra pokazala je i juče trijumfom nad Naomi Osakom.

Ali, Rumunka je na misiji povratka na prvo mesto svetske liste pošto joj se otvorio put baš zahvaljujući jučerašnjoj pobedi Švajcarkinje nad Japankom. Da bi se vratila na tron potrebno je da osvoji titulu, to jest da zabeleži u Madridu još dve pobede. Taj motiv više mogao bi danas i da presudi, ali Rumunki nikako neće biti lako, te gađamo gemove u plusu.

Za drugo mesto u finalu, ne pre 20 časova bore se Sloun Stivens i Kiki Bertnes što bi mogao da bude baš dobar duel. Stivensova je atipična Amerikanka pošto joj je šljaka omiljena podloga, dok je Holanđanka možda u najboljoj formi u prestonici Španije i po nama najjači je kandidat da podigne prestižnu titulu iako je po kvotama drugi kandidat posle Halep. Sloun Stivens vodi sa 2-0 u međusobnim okršajima, tako da nije ni nelogično da se odigra na nju jer je kvota sasvim lepih 2,70.

POBEDNICA TURNIRA - KVOTE

Simona Halep - 1,80
Kiki Bertens - 4,00
Sloun Stivens - 7,00
Belinda Benčič - 7,00

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×