{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kasatkina - Permentije i Mladenović - Pake rade danas za nas
WTA LION: Francuska veza za kvotu 4,70

Iako se teniski karavan polako seli u Severnu Ameriku, pošto u SAD slede dva velika turnira u Indijan Velsu i Majamiju jedan deo igračica i dalje traži sreću u Evropi.

RASPORED MEČEVA

Tako je trenutno je u toku WTA International turnir u Lionu (tvrda podloga u hali, nagradni fond 251.750 dolara) gde je na programu četvrti dan takmičenja. A na kraju ovog utorka dva potencijalno zanimljiva susreta, posebno za sportsko klađenje. Krećemo od duela između Darije Kasatkine i Polin Permentije u kojem je 22-godišnja Ruskinja veliki favorit sa kvotom 1,15. Ili pak nije...

Istina je da nedadašnji 10. reket sveta ima pobedu nad iskusnom, 12 godina starijom Francuskinjom, ali je to odigrano baš kada je bila u top formi, već davne 2016. Simpatična devojka iz Toljatija je spletom okolnosti bukvalno propala poslednjih sezona i sada je 73. na svetu, umseto da se, kao što su joj predviđali, bori za najviša znamenja. Istina, ni njena rivalka ništa nije bolja sa 147. pozicijom, ali ne treba zaboraviti da ona igra na domaćem terenu. Sem toga, kvota 4,70 na Permentije je sasvim dovoljna pozivnica da se nađe na vašem titketu.

Domaća miljenica, devojka poreklom sa ovih prostora Kristina Mladenović se prvi put zvanično ukršta sa sunarodnicom Kloe Pake. Mladenovićeva nije u bogzna kakvoj formi, ali je sigurno bolja do rivalke, te očekujemo njen, relatvno lak trijumf.

***kvote su podložne promenama

(Foto: @AFP)

Najnovije vesti


×