{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Prvi reket sveta ne bi trebala da ima težak zadatak protiv Anastasije Pavljučenko
WTA Adelejd: Barti na terenu

Zajedno sa muškarcima i žene igraju teniski turnir u Adelejdu (tvrda podloga, 782.900 dolara) na kojem se okupio zaista dobra broj vrhunskih igračica. Samim tim, eto dobrih prilika za sportsko klađenje.

RASPORED MEČEVA (-9 č 30 m)

Večeras dan u Australiji otvara susret u koje je lako odrediti favoritkinju, a to je Sloun Stivens koja istina igra sve lošije od kako je pre nekolioko godina osvojila US opena, ali ni njena oponentkinja, Arina Rodijonova ne može da se pohvali dobrim nastupima, Šta više. Jedino što bi moglo da joj pomogne je domaći teren, ali mi ipak verujemo u relativno brzu pobedu Amerikanke.

Snažna Grkinja Marija Sakari je naš veliki favorit na meču sa Vitalijom Djačenko. Ruskinja je trenutno 87. na svetu i ako Balkanka bude odigrala kako treba ovo je unapred rešeno.

Večeras u Adelejdu nastupa i domaća zvezda, prva tensiera svet Ešli Barti koja ne bi rebal da ima previše težak zadatak protiv nekada velikog talenta koji je gotovo potpuno propao zbog teške bolesti, Anastasije Pavljučenko. Snažna Rukinja ima kvaliteta da pruži značajniji otpor, ali teško može više od toga.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

 

Najnovije vesti


×