{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

VIMBLDON, polufinala WTA dublova: Peške do pehara

/ Izvor: mozzartsport.com
Na najvećem teniskom turniru na svetu danas su na redu i dueli ženskih parova koji će odlučiti finalistkinje
VIMBLDON, polufinala WTA dublova: Peške do pehara
Kvetoslava Peške

Iako u dubokoj senci takmičenja u singlu i dublovi imaju svoju publiku, što na tribinama, što po kladionicama. Upravo zato je i vreme da se baci pogled na završena borbe parova koje se danas vode na Vimbldonu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 14:05 8052 GSW P Dabr/Xu - Meli/Pesc ki 2 2,11
Pet 15:20 8053 GSW P Krej/Sini - Roso/Spea hs 1 (-1.5) 2,40
Ukupna kvota5,06

Od 14 časova po srednjeevropskom vremenu na programu je prvo polufinale ženskog dubla između šestih nositeljki, Kanađanke Gabrijele Dabrovski i Kineskinje Lifan Šu i 12. nositeljki, Amerikankne Nikol Meličar i iskusna Čehinja Kvetoslava Peške. Dabrovski i Šu su bez sumnje favoritkinje, ali sigurno im neće biti lako. Naročito pošto je sa druge strane mreže devojka koja je već uzela u Londonu titulu u dublu, Kveta Peške, ali u paru sa Slovenkom Katarinom Srebotnik još 2011. Prošle godine Čehinja se sa Nemicom Ana Lenom Grenefeld probila kao i ove do polufinala, što dovoljno govori koliko je opasna.

WTA ŽREB - DUBLOVI

Za drugo mesto u finalu, na istom terenu, ali po završetku prvog susreta ne bi trebalo očekivati tako ozbiljnu borbu jer su treće nositeljke, Čehinja Barbora Krejčikova i njena sunarodnica Katerina Sinijakova jasne favoritkinje. Suprotstaviće im se malo poznate devojke koje su očigledno u naletu, Poljakinja Alisja Rosolska i Amerikanka Ebigejl Spirs kojima je ovo najveći uspeh u karijeri. Te ne bi trebalo očekivati da se sada nađu i u finalu Vimbldona.

***kvote su pdoložne promenama

Foto: Action IMAGES

×