{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski as igra danas za četvrtfinale protiv 12. na svetu, Fabija Fonjinja, a pobedom bi, makar na dan produžio karijeru čiji kraj je najavio u ponedeljak u Stokholmu
Tipsarević to može!
Neke od čuvenih Tipsinih motivacionih tetovaža

Sjajna karijera nekada najboljeg juniora sveta, osvajača u toj konkurenciji Australijan opena, a potom i osmog reketa sveta međ seniorima, Janka Tipsarevića danas možda igra svoje poslednje poene. Godine napornih mečeva, treninga, putovanja, povreda, radosti, ali i razočaranja dovele su do zamora materijala i logične konkluzije.

RASPORED MEČEVA

Kako je najavio u ponedeljak 35-godišnji Beograđanin igra poslednji turnir u karijeri u Stokholmu gde će se danas negde posle 15 časova u drugom kolu sastati sa Fabijom Fonjinijem, drugi put u karijeri. Simpatični Italijan, koji je zbog povrede predao taj meč iz 2009. našem asu, igra najbolju sezonu života - ušao je u Top 10, osvojio masters u Monte Karlu, a trenutno je 12. reket sveta. Ali, momak iz Sanrema je poznat kao hirovit, pomalo čudan čovek, igrač koji lako gubi motivaciju, čak i kada je u najboljoj formi.

Nakon pomalo razočaravajućeg leta Fonja je uspeo da se prene u Aziji i stigne do četvrtfinala u Pekingu i Šangaju, te je veliko pitanje koliko će mu se igrati danas u hladnom Stokholmu (tvrda podloga u hali, nagradni fond 635.750 evra) gde je prva zvezda turnira.

Tipsarević bez sumnje ima jači motiv, jer bi se eventulanim porazom oprostio od ATP tura, a kada je tako u sportu je moguće sve. Pa i da 251. reket sveta pobedi 12. Uostalom, pobeđivao je i bokje, a samo Novaka Đokovića dva puta.

Kvota da ovo neće biti poslednji meč u karijeri Tipsinoj u MOZZARTU je 3,55. Odlučite sami.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×