{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Na Tajlandu se održava mali, ali veoma interesantan WTA turnir koji nam ove noći nudi dobre prilike za klađenje
Tenis u tropskom raju

Samo što je završen Australijan open teniski globtroteri su se raspršili na sve strane sveta, oni koji su imali uspešne dve sedmice u Melburnu uglavnom su se vratili kućama, dok oni koje baš i nije išlo šansu već od danas traže na turnirima kojima se nastavlja sezona.

DANAŠNJI RASPORED MEČEVA (-8 Č)

Tako su devojke ove sedmice raspoređene na dva takmičenja, jedno je u ledom okovanom, ali i tako jednom od najlepših gradova na svetu, Sankt Peterburgu, a drugo u pravom tropskom raju. U pitanju je relativno nova WTA destinacija koja izgleda kao u bajci, u tajlandskom turističkom mestu Hua Hinu (tvrda podloga, nagradni fond 250.000 dolara). Novčane nagrade su možda slabije nego u Rusiji, ali je ugođaj, barem u ovo doba godine, verujemo daleko bolji.

No, nas ne interesuje kako se devojke zabavljaju na plaži, već kako udaraju žute loptice. Pa tako nas u predstojećoj noći očekuje nekoliko mečeva na kojima bi mogla da se zaradi fina lova. I to uglavnom jureći kečeve.

Krećemo od susreta Viktorije Golubić i Sare Soribes Torno gde očekujemo i treću pobedu Švajcarkinje poreklom sa ovih prostora u trećem duelu sa španskom teniserkom. I to brzu.

Jedna od najboljih svetskih igračica proteklih nekoliko sezona, višestruka grend slem šampionka koja je trenutno u rezultatskoj krizi, Garbinje Muguruza je zvezda turnira i tamo je došla više zbog promocije nego pobeda. Ipak, teško da će dozvoliti iznenađenje u prvom kolu iako joj je protivnica iskusna Zabine Lisicki, nekada veliki nemački talenat. Ovde naravno gađamo keca, ali ne bi bilo čudno kada bi gemovi otišli u plus.

Za prodor u drugo kolo boriće se Sajsaj Ženg i Mendi Minela. Kineskinja je viđena kao favorit, pre svega zbog bolje pozicije na svetskoj listi, ali ne treba smetnuti sa uma da je Luksermuržanka slavila u oba okršaja sa Ženg i to poslednji put minulog leta u Bolu na Braču, gde su uslovi veoma slični onima u Tajlandu. Ovde bi valjalo rizikovati za kvotu 2,29 na Minelu.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×