{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Švarcman: Nikada Novak neće biti voljen kao oni…

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Trenutno 13. reket sveta o Velikoj trojici i zašto navijači više vole Nadala i Federera
no_image.png

U vreme paznih i tribina i terena spotske ličnosti, nakon već nekoliko sedmica (samo)izolacije polako otvaraju svoje društvene mreže i razgovaraju sa navijačima i predstavnicima medija. Teme su uglavnom širokog spektra, ali kada su u pitanju teniseri, nekoliko ih je neizostavno, pre svega one u Velikoj trojici.

Ovaj put svoj sud je dao trenutno 13. reket sveta, Dijego Švarcman. Omaleni, ali pakleno snažni Argentinac. On smatra de je naš as na putu da završi kao bolji od ove trojice, ali da ga navijači neće nikada toliko voleti.

“Neverovatno je koliko malo emocija pokazuju Federe i Nadal, evo već 20 godina. Njihovo ponašanje je uglavnom perfektno, sem u nekoliko navrata i navijači to vole. Takođe, ono su se prvi pojavili, pa je Đoković došao kao uljez. A pritom je totalno drugačija ličnost i deluje kao normalan dečko u odnosu na onu dvojicu. Koa običan čovek pošto ne krije emocije.” smatra Švarcman, “Što se tiče toga ko će biti najveći na kraju, verujem da je Đoković ispred Federera i Nadala. Pobeđuje ih na njihovim omiljenim podlogama, i zašto ih ne bi na kraju prestigao po broju pre svega gren slemova. Ali, videćemo da li će u tome uspeti”

Argentinac je usput sastavio i svog “savršenog tensiera” koji naravno uključuje i ovu trojicu. Te je tako odabrao servis Džona Iznera, retern Novakov, Volej Federera, forhend Dominika Tima, bekhend Stena Vavrinke, Federerov slajs, a fizikalije i motivaciju Nadala.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×