{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kristina Mladenović u Večnom gradu počistila sunarodnicu Garsiju i u drugom kolu ide na Belindu Benčić
Srpska kombinacija proradila u Rimu

Nije prošlo ni mesec dana od kako je dvoje dece naših gastarbajtera, Kristina Mladenović i Saša Bajin potvrdilo saradnju, a ona već počinje da daje rezultate.

Francuska teniserka koja je već dve godine u velikoj krizi, odigrala je danas u prvom kolu turnira u Rimu najbolji meč u poslednje vreme i bukvalno pregazila sunarodnicu Karolin Garsiju sa 2:0, po setovima 6:1 i 6:2. Izvanredna predstava devojke koja se prilično mučila još od fantastične 2017. daje joj za pravo da se nada i palsmanu u treću rundu, naravno ako savlada Belindu Benčić. Švajcarkinja slovačkih korena bila je bolja u tri seta, rezultatom 2:6, 6:3, 6:2 od Letonke Anastasije Sevastove.

Saša Bajin

Da podsetimo, Saša Bajin, inače nemački stručnjak srpskih korena je dobio otkaz od Naomi Osake po osvajanja Australijan opena i uspona na prvo mestio svetske liste. Kao razlog navedeno je to što vršio preveliki pritisak na štićenicu, što ona navodno nije mogla više da trpi. Bio je to naravno loš potez Japanke pošto se kombinacija koja funkcioniše ne raskida, te se sada mukom muči da zabeleži koju pobedu, a pravo je čudo kako je dalje prva na WTA listi zašta može da se zahvali slabim nastupima konkurentkinja, pre svih Petre Kvitove i Simone Halep.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×