{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Danas na programu Pro tur u glavnom gradu Rusije
Prošin i Binda fiksevi u Moskvi

Sportska oskudica na listama, ali ponude uvek ima. Jedna takva stiže iz Rusije, gde je na programu teniski Pro tur u Moskvi.

Od 17.00 Sergej Prošin će se nameriti na Aleksandra Smirnova, dok sat kasnije rekete ukrštaju Đorđo Binda i Oleg Migačev. Favoriti su Prošin i Binda, no hajde da vidimo imaju li autsajderi šansu da iznenade...

Prošin je u dobroj formi. U poslednjih pet mečeva ostvario je četiri pobede, od kojih je jedna upravo nad današnjim rivalom. Desilo se to pre dva dana, kada je Sergej bio bolji u četiri seta (6:3, 6:4, 4:6, 6:2). Smirnov je u prethodnih pet mečeva pretrpeo tri neuspeha. Uključujući poraz od Prošina kapitulirao je od Zaharkina u dva i Abramova u tri seta. Ipak, ono što navodi da će Prošin do pobede je neverovatna statistika u međusobnim mečevima, pošto je slavio 47 puta na 49 dvoboja.

U drugom susretu Binda ima posla sa Migačevim. Švajcarac je dobio dva protekla meča, protiv Boronina u dva seta i Bainevim u tri, dok je prethodno bio u lošem nizu. Migačev u duel ulazi sa promenljivim raspoloženjem, pošto igra toplo-hladno. Na pet poslednjih susreta slavio je na dva, i to upravo nad Bindom (7:6, 6:4) i Bainevim u dva seta. Migačev je za nijansu uspešniji u međusobnim okršajima sa skorom 5:4.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×