{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Prognoza za RG popodne: Vrelo i tesno

/ Izvor: mozzartsport.com
Dva meča osmine finala ženskog dela žreba drugog grend slema sezone, Konta - Vekić i Muguruza - Stivens mogli bi da budu veoma neizvesni
Prognoza za RG popodne: Vrelo i tesno
Garbinje Muguruza

Dva od današnja četiri obračuna teniserki na Rolan Garosu su već počela, te ćemo baciti pogled na poslepodnevne obračune.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Kao i kod muškaraca, tako i na lepšoj strani drugog grend slema sezone počinju borbe za četvrtfinale, što znači da je u žrebu ostalo 16 takmičarki koje su se najbolje snašle prve sedmice takmičenja. Ujedno, to i znači da će mečevi u nastavku takmičEnja uglavnom biti uzbudljivi, pa tako i danas.

Jer zaista su u pitanju sudari veoma izjednačenih protivnica. Upravo zato je razlika u kvotama mala, a posebno za meč između Džoane Konte i Done Vekić koje se sastaju sedmi put. Trenutno je 3-3, ali je zato Hrvatica bila bolja na poslednja dva meča i to indentičnim rezultatam - 6:3, 7:5. Mi zato prednost dajemo plavokosoj Osječanki, ali i verujemo da će gemovi otići u plus.

Kraj dana na "Filip Šatrije"  protećiće u taktovima udaraca Garbinje Muguruze i Sloun Stivens. Špankinja je 2016. u Parizu osvojila tItulu, dok je Amerikanki ona izmakla prošle godine kada je u finalu izgubila od Simone Halep. Ovo će biti njihovo treće odmeravanje, a trenutno je 1-1. I jedan i druga se odlično snalaze na šljaci i jedna i druga su uspele da se uzdignu nakon dužih rezultatskih kriza, tako da su silno motivisane. Mi ćemo ovde juriti treći set i MOZZARTOVU kvotu 2,36.

I ovde na kraju da pomenemo da će i danas biti veoma vruće u Parizu što u suštini više odgovara Džoani Konte, ali i Garbinji Muguruzi.

***kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×