{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Laska protiv Pricove na Dejli pro turu u Minsku
no_image.png

Umesto da hvata zalet ka jakim takmičenjima, tenis se sveo na slaborangirane turnire u Rusiji, Belorusiji i egzibicije. Pandemija virusa korona stavila je najbolje rekete sveta u karantin, odakle im preostaje jedino da putem interneta gledaju svoje nekadašnje mečeve ili prate nižerazredne okršaje onih koji bez problema izlaze na teren.

Isto preostaje i ljubiteljima belog sporta, odnosno sportskog klađenja. Jedan od onih egzibicionih duela odigraće Marta Laska i Veronika Pric, u okviru ženskog teniskog turnira Dejli pro tur. Biće to prvi međusobni okršaj dve još maloletne igračice.

Beloruska teniserka Marta Laska redovno nastupa na aktuelnim prijateljskim turnirima u Minsku. Do danas, Marta je imala devet borbi, u kojima je ostvarila šest pobeda. Laska spada u red perspektivnijih mladih beloruskih teniserki. Ima samo 17 godina, a ovi dueli su odlična prilika da pokaže najbolje od sebe, što Marta i čini.

Sa druge strane, Veronika Pric, baš kao i njena trenutna suparnica, pokušava da se dokaže u tenisu. U ovom momentu nastupi 17-godišnje teniserke nisu na najvišem nivou. U poslednje tri borbe Veronika je izgubila, pa predstojeći duel sa Laskom ne dočekuje u dobrom raspoloženju.

Bukmejkeri nude jednake šanse za pobednika meča između tinejdžerki, ali Pric ima niz od tri neuspeha, dok je Laska slavila na tri od proteklih pet borbi.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×