{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Jedina srpska predstavnica u glavnom žrebu ženskog singla Australijan opena igra ipak trećeg dana protiv Pavljučenkove
Odložen grend slem debi Nine Stojanović

Jedina predstavnica srpskog tenisa u ženskom singl žrebu Australijan opena, Nina Stojanović moraće da sačeka još jedan dan do izlaska na teren, iako je to trebalo da se dogodi danas.

WTA ŽREB

Razlog je naravno poremećen raspored usled obilnih padavina tokom prvog dana takmičenja, tako da je za drugi planirano da se odigra čak 96 mečeva u obe konkurencije. Među njima i Ninin sa Anastasijom Pavljučenko. Međutim, nakon što je odigrana polovina susreta tokom minule noći, organizatori su procenili da nema šanse da se svi završi, tako da su broj spustili na 88. A među "otpisanima" se pored susreta Stojanović - Pavljučenko, našli i Sabalenka - Suarez-Navaro, Mertens - Kovinić, Kudermetova -  Soribes, Kontaveit - Šarma, Kr. Pliškova - Votson, Pegula - Taunsend i Svjatek - Baboš.

To znači da će 23-godišnja Beograđanka još malo morati da sačeka do debija u grend slem singlu i sudara sa favorizovanom i veoma snažnom Ruskinjom. Pobednici ovog meča pored 100 WTA poena sledi i 128.000 australijskih dolara (0,62 evra), ali i dule sa boljom iz susreta između Amerikanke Tejlor Taunsend i sunarodnice joj, Džesike Pegule.

***kvote su podložne promenama

(Foto: MNpress)

×