{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Špankinje posle prvog dana kvalifikacija za finale FED kupa vode sa 2-0 protiv Japana na zemljanim terenima u Mursiji
no_image.png

Očekivali smo da Špankinje prođu do finala ovogodišnjeg, izmenjenog izdanja FED kupa, ali nismo očekivali da odmah krenu sa ponižavanjem protivnica. I to ne bilo kojih, već Japanki predvođenih jednom od najboljih na planeti.

Međutim, već u prvom od predviđenih pet mečeva na šljakastoj podlozi u Mursiji upaljen je jasan znak upozorenja pošto je Sara Soribes Tormo pregazila Naomi Osaku, donedavno prvu teniserku sveta rezultatom 6:0 i 6:3. Da ste poslušali naše savete  za sportsko klađenje prošla bi vam kvota 4,00!

Drugi meč je bilo daleko lakše predvideti pošto Misaki Doi jednostavno nije mera za Karlu Suarez Navaro. Naravno, domaća igračica koja je najavila povlačenje iz tenisa na kraju sezone bila je bolja od Japanke sa 6:3 i 6:4. Sa ove dve pobede Špankinje su na pragu finala u Budimpešti na kojem će se naći 12 reprezentacija. Iz naredna tri meča potreban im je još samo bod, tako da je ovde posao praktično gotov.

Sutradan u Mursiji prve na teren izlaze, barem prema današnjoj najavi Naomi Osaka i Karla Suarez Navaro, potom favorizovana Sara Soribes Tormo ide na Misaki Doi, a obračun ove dva velike nacije zatvara duel dublova.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×