{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Osveta Cicipasu servirana vruća
Nadal ne greši dva puta

Kažu da je osveta najbolja kada se servira hladna, ali Rafael Nadal nije dugo čekao da se osveti Stefanosu Cicipasu za poraz u polufinalu Madrida. Danas su se isti igrači sastali u polufinalu Rima i od prvog poena se videlo da je Nadal motivisan i koliko je motivisan. Na kraju je slavio s 2:0 (6:3, 6:4) i otišao u finale.

Španac će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Novak Đoković - Dijego Švarcman.

Odmah u prvom servis gemu Cicipasa Nadal je napravio brejk. Videlo se da mu je poraz u Madridu teško pao, pa je u nekoliko navrata imao stvarno fenomenalne udarce, posebno kada je iz defanzive išao u ofanzivu i tom prilikom izvlačio udarce kakve samo on zna.

Cicipas je nekoliko puta napao Nadala, ali bi ga ovaj poput nožda proburazio forhendima i stavio mu do znanja da će morati još da radi da bi u kontinuitetu mogao da dobija igrače koji su na nivou Nadala. A to je najveći mogući nivo. Španac je danas odigrao silno.

Igrao je Španac tačno onoliko koliko je bilo potrebno, napravio je po jedan brejk u oba seta i to mu je bilo dovoljno da pokaže mladom Grku da je on ipak kralj šljake i da ne može da ga pobedi dva puta zaredom za tako kratko vreme, iako je Cicipas ponovo stigao do završnice i istakao kandidaturu da nasledi velikane koji su trenutno na vrhu.

Čeka se Đoković pa da u finalu Rima gledamo pravi obračun legendi. Ali, pre toga Novak mora da izađe na kraj sa još jednim Argentincem.

MASTERS U RIMU - POLUFINALE

Nadal - Cicipas 2:0 (6:3, 6:4)
20.00: Đoković - Švarcman

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×