{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nadal najavljuje lagani finiš godine: Neću da ludujem da bih bio broj 1

/ Izvor: mozzartsport.com
Svadba na prvom mestu
Nadal najavljuje lagani finiš godine: Neću da ludujem da bih bio broj 1

Ima Rafael Nadal veliku šansu da do kraja godine prestigne Novaka Đokovića i postane ponovo teniski broj 1, međutim, on tvrdi da njemu to nije prioritet. Štaviše, španski as je poručio da neće ludovati u finalnom delu sezone, već će je privesti u laganom tempu do kraja.

Jedan od razloga je, svakako i to što će Nadal u oktobru imati svadbu, oženiće se dugogodišnjom devojkom Ćiskom, pa će i taj svečani događaj uticati na njegove planove u završnom delu sezone.
Meni nije prioritet da se trkam za prvo mesto. Ako ponovo postanem broj 1, to će biti fenomenalno, ali nemam nameru da pravim neke lude stvari u rasporedu do kraja sezone samo da bih ponovo bio na tronu“, rekao je Nadal.

Naravno, pita se i Novak Đoković u toj borbi za prvo mesto, ali i dalje se ne zna, zbog povrede, da li će srpski as moći i koliko da igra u naredna tri meseca.

Nadal do kraja teniske sezone neće braniti nijedan bod, dok će Đoković morati da brani osvajanje mastersa u Šangaju i finala završnog mastersa i mastersa u Parizu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×