{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Špankinja se noćas sa Jestremskom bori za polufinale WTA turnira u Hua Hinu, kao i Tomljanović i Ženg
Muguruza hoće osvetu

Na malom, ali veoma atraktivnom teniskom turniru koji se odražava u tajlandskoj turističkoj meki, Hua Hinu, noćas ćemo saznati imena prve dve polufinalistkinje.

Prva nositeljka, Garbinje Muguruza ukršta rekete sa talentovanom Dajanom Jestremskom kojoj pritom "duguje" za prošlogodišnji, neočekivani poraz u Luksemburgu, što je bio i jedino obračun između njih dve. Ukrajinka koja je tek ušla u vode punoletstva odlična je bila u prva dva meča u Hua Hinu, slično kao i Špankinja koja je ipak imala malo teže protivnice. Mi ovde verujemo u revanš Muguruze, ali i da će gemovi otići u plus.

Drugi meč koji predstojeće noći na Tajlandu odlučuje o drugoj polufinalistkinju je susret između Ajle Tomljanović i Sajsaj Ženg. Biće to prvo odmeravanje 49. i 42. reketa sveta, i zaista je teško odrediti favoritkinju pošto su opet obe bile prilično ubedljive u prva dva kola. Istina, Kineskinja se malo pomučila u prvoj rundi protiv Luksemburžanke Mendi Minele, ali je već protiv Irine Begu bila na visini zadatka. Zato ovde gađamo da će biti tri seta (kvota 2,41), a možda i taj brejk (3,20). 

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters 

Najnovije vesti


×