{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ali i Krajinovića, u paru sa Skupskim
Mari bolji od Đokovića

Novak Đoković je danas na mastersu u Šanagaju Šangaju (tvrda podloga u hali za nagradni fond od 7,47 miliona dolara) igrao "dupli program", što bi glumci rekli. I učinak je, očekivano polovičan.

Prvo je uz malo problema uspeo da se izbori sa Džonom Iznerom u singlu i plasira se u četvrtfinale maestralnom predstavom protiv najboljeg servera sveta koji je pritom imao svoj dan. Naime, 208 cm visoki Amerikanac je zabeležio devet asova protiv Srbina (koji je začudo imao isto toliko), čime je prešao broj od 1.000 neodbranjvih servisa u 2019. te mu je šesti put, i to vezano pošlo za rukom da bude najbolji srevser na ATP turu u karijeri.  Imao bi ih i više danas, pošto je sjajno i veoma jako servirao (76 % prva serva, bez duplih grešaka, prosečna brzina prvog servisa 214, a drugog 206 km/č), da preko puta sebe nije imao Đokovića.

Ali, Noletu u "nastavku programa" nije bilo spasa u dublu. Naime, on i Filip Krajinović su se drugi turnir zaredom okušali u igri parova, a  ovaj put su uspeli da se propbiju u drugo kolo gde su zaustavljeni.

Kao što napisasmo očekivano, pošto su se namerili na jedan od prilično kvalitetan par koji čine Džejmi Mari, brat daleko poznatijeg Endija i Nil Skupski. Britanska kombinacija je bez većih problema slavila sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:2. Protivnici u četvrtfinalu će im biti šesti nosioci Francuzi Nikola Maju i Eduar Rože-Vazelan.

(Foto: Starsport)

Najnovije vesti


×