{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lajović i Đere u prvom kolu jedan naspram drugog nešto posle 13 časova. Dimitrov i Fric za priliku protiv Đokovića
Madrid masters: Iz srpskog ugla

Četvrtog dana četvrtog mastersa sezone, u Madridu (šljakasta podloga na otvorenom, nagradni fond 7.021.128 €) na redu su preostali mečevi prvog kola nakon što su juče otpočeli okršaji u glavnom žrebu muškog dela takmičenja.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Biće ovo veoma zanimljiv dan za ljubitelje tenisa u našoj zemlji i to iz dva razloga. Prvi je, naravno duel između našeg drugog i trećeg reketa, Dušana Lajovića i Lasla Đerea, a drugi to što će Novak Đoković saznati ko će mu biti protivnik u drugom kolu.

Što se tiče Đerea i Lajovića, tu je sve otvoreno i zaista je teško odrediti favorita pošto su u pitanju momci koji se odlično poznaju, pre svega zahvaljujući nastupima u Dejvis kup reprezentaciji. Duci ima taj jedan trijumf u njihovom jedinom zvaničnom odmeravanju još 2015, tako da ga ne treba ni računati, ali i pored toga Lajović je bliži trijumfu. I to pre svega zbog odlične forme u kojoj se nalazi treći igrač Srbije, što je i dokazao plasmanom u finale mastersa u Monte Karlu. Dok sa druge strane momčina iz Sente još nije uspela da nakon jednomesečnog odmaranja vrati onu igru koja ga je dovela do 29. mesta na ATP lestvici. Kvota na Ducija je 1,65, ali verujemo da će ovo biti napet meč, moguće sa tri seta (2,19), taj-brejkom (2,00), plus gemovima...

Što se tiče drugog meča koji gledamo iz "srpskog ugla", tu je favorit jasan. Jer, ne očekivati pobedu Grigora Dimitrova nad Tejlorom Fricom, i to na madridskoj šljaci je bespredmetno. Istina, Bugarin je slaboj formi, ali je daleko bolji igrač od Amerikanca te će se po svemu sudeći izboriti za novo odmeravanje sa prvim reketom sveta.

Izdvajamo još dva meča koji bi mogli da posluže za pojačavanja ukupne kvote na tiketu, jer svakako očekujemo pobedu Marina Čilića nad Martinom Kližanom i Filipa Kolšrajbera nad Mihailom Kukuškinom.

Pobedu Hrvata MOZZART je procenio na kvotu 1,50, dok je za Nemca još manja - 1,35.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×