{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lud dan na Vimbldonu: Italijanska kletva i srčani udar (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Fabio Fonjini poželeo organizatorima da im padne bomba na klub. Srećan kraj životne drame na meču Kukuškin-Štruf
Lud dan na Vimbldonu: Italijanska kletva i srčani udar (VIDEO)

Ni najveći teniseki turnir na svetu, Vimbdon jelte, ne može da prođe bez gotovo svakodnevnih kontorverzi. Da li je to čudno ponašanje Nika Kirjosa ili bizarna zabrana nošenja kape Novaku Đokoviću zbog crne postave, tek stvari se tamo stalno "dešavaju".

Ali, čini se da je u dosadašnji šest igračkih dana, ovaj šesti ipak najluđi. I to iz dva razloga. Pri je kletva koju je na "Ol ingland klub", a bogami i same Engleze bacio Fabio Fonjini. Jedan od najinteresantnijih i najomiljenijih tenisera iz "drugog ešalona" bio je vidno nezadovoljan što je njegov meč trećeg kola protiv Tenisa Sandgrena smešten na Teren 14, jedan od najmanjih na kompleksu. Besni Italijan, koji je izgubio susret, u jednom trenutku je, vidno nezadovoljan zbog stanja terena promrljao u bradu nešto što bi moglo skupo da ga košta. Na njegovu žalost, jasno je šta je na maternjem jeziku poručio domaćinima najvećeg turnira u svetu belog sporta.

"Prokleti Englezi, prokleti... Zar je fer igrati ovde? Voleo bih da bomba eksplodira u klubu!", rekao je popularni Fonja.

Bio u pravu ili ne (inače Vimbodon je zaista bombardovan, ali za vreme II sv. rata), sta će dalje biti sa momkom iz San Rema, videćemo, ali će sigurno zaraditi neku kaznu, šđto mu ne bi bilo prvi put da ispašta zbog "dugog jezika".

Drugi razlog za proglašenje ove subote do sada "najluđim danom" na Vimbldonu je srčani udar koji je doživela gledateljka za vreme susreta između Mihajla Kukuškina i Jana Lenarda Štrufa. Na veliko zadovoljstvo svih prisutnih, nakon upotrebe defibrilatora neimenovana gospođa se povratila i čak počela da priča. U ovom meču je na kraju slavio Kazahstanac sa 3:1.

(Foto: Reuters)

×