{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Laki luzer Milojević protiv Rubljova, a Lajović na Manarina za polufinale turnira u Moskvi
KUP KREMLJA Dupli srpski program
Dušan Lajović

Kao u Stokholmu, gde prodor među četiri najbolja traže Janko Tipsarević i Filip Krajinović, tako i u Moskvi (tvrda podloga u hali, nagradbni fond 840.130 dolara) dva srpska tenisera se danas bore za polufinale.

RASPORED MEČEVA (-1 Č)  

Naš drugi reket, Dušan Lajović se drugi put ove sezone, a treći put u karijer ukrstiti sa 44. igračem sveta, Adrijanom Manarinom. Momak iz Stare Pazove je na oba prethodna odmeravnja bio bolji, ali mu nije bilo lako, tako da i ovaj put možemo očekivati  da gemovi odu u plus. Ali i da naš predstavnik pobedi. Kvota 2,41 se sama nudi.

I dok smo Lajovića više-manje navikli da gledamo u ovakvoj situaciji, na Nikolu Milojevića nismo. U pitanju je nekada jedan od najboljih juniora sveta koji se nije još najbolje snašao na ATP turu. U suštini, 24-godišnji Beograđanin je i ovde imao mnogo sreće pošto je prvo kao "laki luzer" ušao u glavni žreb gde je zamenio umornog Danila Medvedeva. Nakon što je zahvaljući tome bio slobodan u prvom kolu, u drugom je ima lak zadatak protiv nepoznatog ruskog tinejdžera Alena Avidžbe, ali mu sada sve to dolazi na naplatu...

Jer, protivnik u četvrfinalu mu je jedan od najvećih svetskih talenata, Andrej Rubljov. Plavokosi Moskovljanin je ulaskom u četvrfinale turnira u rodnom mu gradu uspeo da osigura plasman na završni turnir sezone u Milanu gde ide sedam najboljih ATP igrača do 22 godine starosti (među kojima bi trebalo da vidimo i Miomira Kecmanovića), plus jedan Italijan. Rus je trenutno 31. na svetu, a Srbin 164. tako da je svim jasno šta se može očekivati na Kupu Kremlja.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Shuterstock)

Najnovije vesti


×