{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kiša u Australiji, već promenjen raspored

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Lajović i Krajinović čekali da nastave sa mečevima prvog kola Australijan opena, ali ima obilne padavine nisu dozvolile. Nina Stojanović ipak sutra debituje u grend slem singlu
Kiša u Australiji, već promenjen raspored

Prvi dan prvog grend slema sezone i odmah neprilike. Istina za Australiju neobičajene pošto ih je umesto smoga ili paklene vrućine sada napravila kiša. "Dodole" koji je kolektivno pevalo pola sveta ne bi li se ugasili šumski požari koji već nekoliko sedmica spaljuju unutrašnjost najmanjeg kontinenta, urodili su polodom. Ali izgleda i previše dobro pošto ne samo da je prvo suspendovana, pa potom odložena za utorak većina mečeva prvog dana grend slema u Melburnu zbog padavina, nego im tamo i prete poplave.

No, to nije naša tema već tenis, a pre svega promena rasporeda mečeva prvog dana. Tako je već dat novi, osveženi raspored za stadione koji nemaju krov. Na sreću Melburn park ima čak tri pokrivena tako da problem nije ozbiljan, pa će i Novak Đoković danas započeti odbranu krune bez odlaganja protiv Jana-Lenard Štrufa.

PROMENJENI RASPORED MEČEVA 1. KOLA

Tako je isprva za naredni dan bilo pomereno 17 susreta, da bi nakon nove procene meteorologa odlučeno da im se, kao i onima koji su počeli promeni raspored za sutra. 

 

Među mečevima koji su započeti, pa suspendovani su i Dušana Lajovića sa Kajlom Edmundom (trenutno rezultat 2:5) i Filipa Krajinovića protiv Kventana Alija (6:6), dok će naša jedina predstavnica u ženskom singlu, Nina Stojanović morati da sačeka do narednog dana ne bi li ukrstila rekete sa snažnom Ruskinjom, Anastasijom Pavljučenko i tako sa 23 godine debitovala na grend slemovima, naravno u glavnom žrebu singla.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

×