{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Kako sam igrao? Samo da cimnem pivkanu pa ću ti kažem... (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Nik Kirjos u najboljem izdanju
Kako sam igrao? Samo da cimnem pivkanu pa ću ti kažem... (VIDEO)

Najkontroverzniji i jedan od najinteresantnijih tenisera današnjice Nik Kirjos nastavlja da iz dana u dan, iz turnira u turnir skreće uglavnom negativnu pažnju javnosti. Na svu sreći, ovaj put nije (nepotrebno) blatio Novaka Đokovića, već se malo previše opustio.

Naime, od petka do nedelje u Ženevi je održano novo, treće izdanje Lejver kupa, takmičenja između Tima Evrope i Tima sveta za koji je nastupao između ostalih i Australijanac. Naravno u pomalo opuštenoj atmosferi, pošto je u pitanju više egzibicioni nego takmičarski turnir. Savim dovoljno ludom Niku da se u potpunosti opusti...

I da popije iz cuga flašu piva na konferenciji za medije u nedelju. Detalj koji savršeno opisuje u kome je mentalnom stanju momak koji ovakvim ponašanjem traći neverovatan talenat. Naravno, ovo se može uzeti i kao dobar fazon, mada tako nešto ne rade zaista vrhunske atlete bukvalno nikada.

Da sve bude još luđe, ovaj video se nije pojavio u javnosti sve dok ga na Instagram nalog nije okačio upravo Nik Kirjos koji je ljubav prema pivu pokazao i pre dve godina na Rolan Garosu kada je tokom meča tražio flašu od navijača da malo nategne.

Inače, Australijanac večeras počinje takmičenje u drugoj rundi na ATP 250 turniru u Kini, tačnije u Džuhaju. Prvi protiovnik mu je iskusni Italian Andreas Serpi, a favorit je naravno ludi Nik sa kvotom 1,45. Ipak, kod njega se nikada ne zna, pogotovu kada nije motivisan, što bi moglo da se dogodi i ovaj put.

Nakon nih dvojice na teren istrčavaju Miomir Kecmanović i Albert Ramos Vinjolas. Naš mladi as je prošao u drugo kolo nakon što mu je predao Norvežanin Kasper Rud, a sada sledi okršaj sa opasnim Špancem koji je stariji 11 godine i četiri mesta bolje plasiran na ATP listi. 

Pogledajte novu, 12. epizodu EKIPIZZE

***kvote su podložne promenama

(Foto: Instagram printscreen)

Najnovije vesti


×