{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Barem protiv Janika Hanfmana
Ignorisanje Dastina Brauna

Hrabri, odvažni i željni igre. Takvi su nemački teniseri, koji su proteklih dana započeli egzibicioni turnir u Koblencu. Protagonisti su poznati Janik Hanfman i Dastin Braun, koji su do sada ostvarili maksimalan učinak. Baš zato se očekuje da njihov današnji dvoboj bude veoma uzbudljiv.

DANAŠNJA TENISKA PONUDA

Hanfman je samouvereno startovao na aktuelnom turniru. U tri početne borbe ostvario je isto toliko pobeda. U prvom meču, Janik je bez problema pobedio Johanesa Hertasa, dozvolivši svom protivniku samo jedan gem (4-0, 4-1). U drugom susretu Hanfman je pobedio libanskog tenisera Benjamina Hasana (4-2, 3-4, 4-1), a u trećem ranije danas uzeo je meru sunarodniku Konstantinu Šmicu (0-4, 4-1, 4-1).

Dastin Braun je pobedio u dva početna meča na turniru u Koblencu. Najpre nije imao posebnih problema sa Konstantinom Šmicom (4-2, 4-2). Ali u svom drugom susretu protiv Žan-Marka Vernera, Dastin je morao da odigra dva taj-brejka (4-3, 4-3).

U ličnim susretima Hanfman vodi rezultatom 2-1, a kako se odlično oseća na terenu i kako je već pobedio Brauna na ovoj podlozi, očekuje se da nastavi trijumfalan niz. Tek da pomenemo da je Hanfman 143. igrač sveta, a Braun 246.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×