{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Halep, Garsija, Barti, Azarenka... Sve u stroju

/ Izvor: mozzartsport.com
Poznat sastav reprezentacija za polufinale Fed kupa koje se igra 20. i 21. aprila
Halep, Garsija, Barti, Azarenka... Sve u stroju
Simona Halep

Najprestižnije timsko takmičenje u svetu ženskog tenisa, Fed kup ulazi u samu završnicu, a uskoro, tačnije 20. i 21. aprila igraju se polufinala Svetske grupe. Samim tim, bilo je krajnje vreme za nominaciju igračica, te su selektori konačno objavili spiskove. A oni obećavaju zaista interesantne borbe!

Titulu neće moći da brani Češka Republika koja dominira svetom ženskog tenisa u poslednjoj deceniji pošto je pokupila od 2011. do 2018. čak šest trofeja! Ovaj put blizu tom cilju su prišle Francuska, Rumunija, Australija i Belorusija. Naše susetke sa Balkana predvodiće Simona Halep, a druga teniserka sveta će računati na podršku Mihaele Burzanesku, Irina Kamelija Begu i Monike Nikolesku. Njihove domaćice za susret u Ruanu računaju na Karolin Garsiju, Kristinu Mladenović, Polin Permentije i Aliz Korne.

Drugo polufinale, koje se igra u Brizbejnu takođe će imati nekoliko zvezda, pa tako Australijanke igraju u sastavu Ešli Barti, Darija Gavrilova, Prisila Hon i Samanta Stosur, dok Beloruskinje predvodi sve bolja Arina Sabalenka uz koju će nastupati Aljaksandra Sasnovič, Vera Lapko, Lidzija Marozava i zvezda tima, Viktorija Azarenka.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×