{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Država Rio dužna da Đokoviću isplati preko 700.000$!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Srpski teniser dobio tužbu na sudu u Brazilu zbog duga iz 2012.
Država Rio dužna da Đokoviću isplati preko 700.000$!

Na finasijskom sudu u Brazilu završen je višegodišnji proces između Novaka Đokovoića i savezne države Rio koji je, po navici sa terena, dobio naš as. Po njoj na računu Srbina ovih dana će se naći nešto preko 700.000 dolara, to jest nešto manje od tri miliona reala.

Pozadina ovog slučaja je višegodišnja i vuče sve do 2012. kada je Nole pozvan od strane države Rio da je poseti, odigra prijateljski meč sa Gustavom Kertenom i obavi nekoliko promotivnih aktivnosti. Nole je naravno odradio svoj deo, ali kada je došlo do plaćanja nastao je zastoj iz nepoznatog razloga.

Naime, unapred je bilo dogovoreno da za ovaj posao trenutno drugi reket sveta dobije 1,1 miliona dolara u tri rate. Do sada su mu međutim isplaćene samo dve i to ukupno 450.00 dolara. Naravno, to nije moglo tako da prođe te je njegova pravna ekipa presavila tabak i tužila sudu u Brazilu.

I ovaj slučaj je napokon rešen i to u korist našeg tenisera koji je do sada u karijeri samo od turnirskih nagrada inkasirao bruto preko 140 miliona dolara. Neki bi rekli - para na paru ide... A on nakon velikog razočaranja sa OI 2016. u Riju, kao i ove višegodišnje parnice konačno može da se pohvali da mu se ipak nešto lepo dogodilo u najvećoj zemlji Južne Amerike.

Novak Đoković odbranu trona na Australijan openu počinje u ponedeljak, a kvota i igre za prvo kolo singla prvog grend lema sezone potražite na našoj intrenet stranici mozzartbet.com.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×