{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Videću koliko će mi vremena trebati da se povratim od poraza u finalu Australijan opena, ali ima i važnijih stvari u životu!"
Dominik Tim: U šoku sam...

Bio je na dohvat prvog grend slem trofeja, mogao je da ga namiriše... Ali, upornost Novaka Đokovića, koji se borio skoro ceo meč sa fizičkim problemima, ali i neupitno majstorstvo nisu mu dali. Vođstvo od 2:1 u setovima nije bilo dovoljno da slavi u melburnškom finalu. Šok koji, kao i sam priznje ne zna kako će prevazići.

Očigledno i razumljivo razočarani Tim se popeo na postolje da dobije već čuveni "tanjir" za gubitnika u finalu. Muški je skupio snagu, prevazišao tugu koji je doživeo i čestitao Novaku Đokoviću na 17. grend slem tituli.

"Neverovatno postignuće Novaka, prosto je neverovatno šta rade on, Rodžer i Rafa i zaista sam srećan da mogu da se takmičim sa njima Ovo je veliki šok za mene i videću koliko će mi trebati vremena da se povratim. Ima važnijih stvari u životu, kao što je ono što je prošla ova zemlja sa svim tim požarima. Mi smo tenisom malo skrenuli pažnju sa tih nemilih događaja, ali se nadam da se ovakva katastrofa, u kojoj je stradala priroda, biljke i životinje nikada više neće desiti", zaključio je Austrijanac.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×