{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Prema rečima našeg asa, Marko polako preuzima ulogu Marjana Vajde koji više ne može i ne želi da bude sve vreme na putu
Đoković: Uz brata je lakše

U poslednje vreme, naročito tokom ove prolećne "turneje" na šljaci Evrope u boksu Novaka Đokovića obavezno je njegov brat Marko. Srednji od tri brata, suvlasnik teniske akademije na Majorci zajedno sa čuvenim i često (nepotrebno) omraženim Pepeom Imazom, postaje polako neizostavni član trenerskog štaba prvog reketa sveta, a kako i Nole tvrdi, njegova uloga je da zameni Marjana Vajdu koji više nema ni snage ni strpljenja za konstatna putovanja.

"Zaista je lepo imati člana porodice koji putuje samnom.", otkrio je Nole, "Trenutno je teško sarađivati sa Marjanom pošto ne može da bude sve vreme na putu. Tako da mi je trebao neko drugi i otkrio sam da mi u ovom trenutku u karijeri i života najviše odgovara kada je uz Marjana tu i moj brat"

Bliskost porodice Đoković svima je poznata, pa čak i kada se činilo da se Novak polako odvaja nakon što se oženio i dobio decu, nikada nije došlo do prekida, veće se čini da bivaju sve bliži. A posebno on sa Markom koji je nakon egzistencijalne krize od pre nekoliko godina našao svoj mir na Majorci gde živi i radi.

"Mnogo puta smo nas dvojica trenirali zajedno, igrali smo i dublove, a sada me i trenira. Osećanje je specifično, ali sam se iskreno navikao. Najviše me je brinulo kako će prihvatiti moje ponašanje tokom meča, pošto nekada umem da budem zaista težak, ali on to toleriše i zaista je sjajan".

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×