{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Del Potro, krupan zalogaj na Laslovom ATP meniju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Slavni Argentinac dva meseca zbog povrede kolena nije video teren... Momak iz Sente će to pokušati da pretvori u svoju prednost
Del Potro, krupan zalogaj na Laslovom ATP meniju

Biće danas gusto na madridskoj šljaci... Opasni Argentinac, sedmi nosilac ATP Madrida istinski je izazov za našeg Lasla. Đere će da se ne zavaravamo biti na mukama, jer Huan Martin del Potro nije bez razloga osmi po redu rangirani teniser sveta, kog skromni momak iz Sente do sada nije viđao na terenu.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Može li Đere da ga pobedi, odnosno nadmudri iskusnog rivala? Verovatno, i sve to pod uslovom da ga posluži servis, odnosno da se razigra kao na meču sa Dušanom Lajovićem koji je pao sa 6:4, 6:4 u setovima. Ipak, postoji jedan detalj koji bi srpskom asu mogao puno da znači. Naime, Huan Martin del Potro duže vremena je bio odsutan sa terena, naravno zbog povrede. Koleno ga je na dva meseca izbacilo iz stroja, što bi Đere ne mogao, već morao da pokuša to da iskoristi, priredi iznenađenje ATP svetu i prođe u madridsko treće kolo. Uoči meča, Đere je i sam potvrdio ovu pretpostavku, odnosno najavio da će zaigrati na kartu krutih mišića rivala koji je na papiru, naravno neopozivo favorit ovoga meča.

Uostalom, zašto ne verovati borcu iz vojvođanske ravnice...  On će svakako dati sve od sebe, odnosno pokušati da ponovi podvig koji je viđen pre više od dva meseca, kada je na startu turnira u Riju savladao Austrijanca Tima, i osvojio svoj prvi ATP trofej za svoju vitrinu.

Pored ovoga, za nas svakako udarnog meča dana, gledaćemo i okršaje Aleksandra Zvereva i Ferera, Verdaska protiv Hačanova, Švarcmana sa Šardijem, Varvinku protiv Pelje i tako dalje. Što se tiče favorita za prolazak dalje, svakako da je Zverev dosta spremniji od Ferera, te da Vavrinka ima izglednije šanse od Gvida Pelje. Ako se na kraju dotaknemo drugog reketa sveta, Rafaela Nadala, izlišno je govoriti o njegovim moćima u duelu s Ožijeom Aljasinom, tridesetim teniserom na lestvici najboljih. Ovde treba očekivati laganu Rafinu partiju, odnosno ne treba da začudi ako Španac brzopotezno okonča susret u svoju korist.

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×