{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

ATP NEXTGEN Demon izbrisao Ruda, sada je Kecmanović na potezu

/ Izvor: mozzartsport.com
De Minor lagano u tri seta bolji od Norvežanina čime je obezbedio prvo mesto u Grupi A na turniru u Milanu, ali i otvorio lakši put srpskom asu ka polufinalu
ATP NEXTGEN Demon izbrisao Ruda, sada je Kecmanović na potezu
Aleks de Minor

Aleks de Minor je obavio svoje i sada je na potezu Miomir Kecmanović.

Naime, nakon što je Australijanac savladao Kaspera Ruda vrata polufinala na ATP NextGen turniru su otključana za našeg mladog asa, a na njemu je još samo da se uhvati za bravu, to jest da savlada Alehandra Davidoviča Fokinu.

De Minor, koji je sve poznatiji po nadimku Demon, prošlogodišnji finalista ovog prestižnog takmičenja za najbolje tenisere svete do 21 godine je pobedom nad Norvežaninom, i to veoma ubedljivom rezultatom 4:1, 4:0 i 4:2 obezbedio prvo mesto u Grupi A sa tri trijumfa, dok se za drugo sada bore Kecmanović i Fokina. A Španac, ne bi li se dokopao četiri najbolja mora da slavi u tri ili četiri seta, dok našem asu osim poraza od 2:3 odgovara i svaka pobeda.

U Grupi B od juče je poznat jedan polufinalista, a to je domaći 18-godišnjak Janik Simer, a za jedini preostali prolaz bore se večeras Amerikanac Franses Tijafo i Šveđanin Mikael Imer.

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×