{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Petog dana takmičenja gradu na jugu Francuske nastavljaju se borbe za četvrtfinale
ATP MONPELJE Francuske poslastice
Gael Monfis igra protiv sunarodnika Adrijena Mnarina

Pošto je već malo kasno da se osvrnemo na danas otvarajući meč na ATP 250 turniru u Monpeljeu (tvrda podloga, 542.695 evra) Filip Krajinović - Mikael Imer bacićemo pogled šta nam se to nudi za sportsko klađenje u nastavku rasporeda susreta petog dana takmičenja.

RASPORED MEČEVA

Nastavljaju se sinoć započete borbe za četvrtfinala, a nakon srpskog i švedskog reprezentativca na teren izlaze drugi nosilac David Gofan i Aleksandara Bublik. Iako je Kazahstanac opasan, mlad igrač, trenutno 54. na svetu teško će moći da se nada bilo kakvoj šansi protiv Belgijanca koji igra odlično na početku sezone te se vratio u Top 10.

Nakon njih dvojice sledi potencijalno veoma interesantno odmeravnje dva veoma iskusna asa, Felisijana Lopeza i Rišara Gaskea. Španac je samo jednom slavio nad Francuzom u sedam odmeravanja, ali nikada ga ne treba otpisati, posebno zato što Lopez igra bolje od Gaskea u poslednje vreme. Ako vam kvota 2,30 na 38-godišnjaka iz Toleda nije dovoljno isplativa za rizik, pokušajte sa 1,90 da će biti taj-brejka.

A ako negde valja rizikovati to je naredni duel, između Pjer-Ig Erbera i Feliksa Ože-Alijasima. Francuz je trenutno 67 na svetu, a tinejdžerska senzacija iz Kanade 21, ali... Erber obožava da igra pred domaćom publikom, neizmerno je opasan kada je motivisan, dok je sa druge strane Alijasim i dalje premlad da bi moglo da se računa da će opravdati ulogu favorita kada god se nađe u istoj. Šrto je do sada mnogo puta nažalost dokazao. Često igra ispod svog nivoa, a to bi moglo lako da se dogodi i danas, a kvota 2,19 na domaćeg asa je sasvim solidna.

Dan u Monpeljeu zatvara francuski derbi. Dvostruki šampion Gael Monfis će, po svemu sudeći imati težak posao protiv nezgodnog sunarodnika Adrijena Manarina. Kada god se njih dvojica ukrste nastaje lom, pa tako očekujemo i ovaj put. Međusobni skor im je 2-2, bez mnogo razmišljanja dajemo prednost Monfisu, ali takođe i očekujemo da gemovi idu u plus, da doguraju do trećeg seta, verovatno i taj-brejka. Pa kako vam drago.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×