{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Na zelenoj travi turnira u Štutgartu i Es Hertongenbošu danas su na redu borbe za finala
ATP: Favoriti koji to nisu
Rišar Gaske

Dva omanja ATP 250 turnira, u Štutgartu i Es Hartongenbošu, koja su otvorila deo sezone tenisa na travi ušli su u samu završnicu, a danas su na redu dueli koji će odlučiti o finalistima.

U Nemačkoj na Mercedes kupu od 13 časova Jan Lenard Štruf prvi put u karijeri ukršta rekete sa Mateom Beretinijem. Nemac je trenutno 38, a Italijan 30. na svetu što govori da su u pitanju igrači sličnog kvaliteta, što dokazuju i naše kvote. Obojica poslednjih sezona podižu nivo forme i kvalitet nastupa, te su se zasluženo našli u polufinalu i to bez izgubljenog seta. I upravo zato verujemo da će se igrati na set više, te je prepopruka probati sa TS 3 i kvotu odličnu kvotu 2,11.

Nakon njih za finale se bore dva Kanađanina, Miloš Raonić i Felks Ože-Alijasim gde je favorti jasan, a to je naš Podgorilčanin. Njegov mlađani kolega iz Dejvis kup reprezentacije je nesporno pakleno talentovan, što sa svojih tek 18 godina dokazuje iz tunira u turnir, ali nije još dovoljno jak za iskusnog bombardera.

Situacija sa favoritima u polufinalima u Holandiji je nešto jasnija, pa je tako Hrvat Borna Ćorić taj na kojeg treba odigrati protiv iskusnog Adrijana Manarina iako ovaj vodi sa 2-0 u međusobnim susretima. Istina, Francuz je stručnjak za igru na travi, dok je pak Zagrepčanin čudnovata vrsta moja često ume da kiksne Pa ko misli da je iznenađenje moguće, tu je MOZZART kvota 2,55.

U drugom meču favorti je "stari vuk" Rišar Gaske koji igra protiv Džordana Tompsona, mada je i tu upitno kako će se meč završiti. Australijanac je pokazao dobre igre u Es Hertongenbošu i ne bi bilo čiudo da napravi iznenađenje. Bilo kako bilo, mi svakako očekuejmo napet me, te ulazak gemova u plus.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×