{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

ATP Estoril: Cicipasu neće biti lako

/ Izvor: mozzartsport.com
Od 16 časova Grk protiv Gofana u prvom polufinalu, a u potonjem drugom, Fokina na Kuevasa
no_image.png
Stefanos Cicipas

Dva manja, ATP 250 turnira sa šljakastom podlogom koji se igraju ove sedmice u Minhenu i Estorilu ušla su u samu završnicu, a danas su na redu polufinalni dueli.

RASPORED MEČEVA (+1 Č)

Na atlantskoj obali Portugalije, u blizini prelepog Lisabona prvi na teren, od 16 časova po srednjoevropskom vremenu izlaze Stefanos Cicipas i David Gofan, što je njihovo već šesto odmeravanje. Mladi Grk vodi sa 3-2 i favorit je, ali će teško do trijumfa protiv žilavog Belgijanca. Gofan bi lako mogao da napravi problem Atinjaninu, tako da treba očekivati napet, dugačak meč. Za one koji žele malo da rizikuju, neka probaju na Belgijanca i kvotu 2,41.

Nešto veća kvota (2,41) je data  na autsajdera u drugom polufinalu koje (naravno) sledi odmah nakon prvog, a to je Alehandro Davidovič Fokina. Mladi španski supertalenat, kojeg mnogi vide kao naslednika Rafaela Nadala, konačno igra onako kako se od njega očekuje, te bi lako mogao i do finala i to preko čak 14 godina starijeg rivala, Pabla Kuevasa. Urugvajac je veliki majstor igre na šljaci, ali mi verujemo da mu je ovde kraj, barem što se Estorila tiče. Za one koje bi izbegli da odigraju na Fokinu, predlažemo da proba sa plus gemovima, ili trećim setom (kvota 2,29).

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×