{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Đoković i Čilić zajedno u igri parova protiv prvih nosilaca , Rama i Salisberija, Krajinović protiv Souze
no_image.png

Na redu je novi, četvrti dan odmeravanja na ATP 500 turniru u Dubaiju (tvrda podloga na otvorenomn, nagradni fond 2,8 miliona dolara), dan kada se igraju i preostali mečevi prvog kola.

RASPORED MEČEVA (-3 Č)

Međutim, zanimljivije od toga je da će se na tertnu ponovo naći Novak Đoković, ali ovaj put u dublu i to sa Marinom Čilićem! Ovo je verovatno prvi put da se ova dva asa sa naših prostora udruže iako su prilično dobri prijatelji. Bilo kako bilo, malo je ovakvih sportskih saradnji između dva susedna i da se ne lažemo, praktično ista naroda i zato na njih uvek valja skrenuti pažnju.

No, što se tiče sportskog klađenja teško će ovaj dubl dalje od prvog kola pošto im na megdan izlaze prvi nosioci, Rađiv Ram i Džo Salisberi. Međutim, kvota 2,90 na "jugodubl" koji čine ovakva dva majstora zanata je zaista inspirativna, te ipak predlažemo ovaj mali rizik.

Igru parova bi nadalje ostavili po strani i posvetili se singlovima, a tamo Filip Krajinović protiv Žoaa Souze kao veliki favorit. Treba ipak znati da su se njih dvojica sastala dva puta i to u protekle dve sezone i da je 1-1. Šta više, iskusni Portugalac, koji je inače majstor igre na šljaci slavio je 2019. na otvorenom u Šangaju na tvrdoj podlozi. Tako da.... Ništa nije sigurno, ali mi verujemo u duži meč, možda i tri seta (kvota 2,60), kao što je i bilo na oba njihova odmeravanja.

Lagan kec se može potražiti na duelu Stefanosa Cicipasa i Pabla Karenja Buste. Mladi Atinjanin je minulog vikenda osvojio Marselj i pokazao da je u solidnoj formi što je više nego dovoljno protiv Španca koji je poznat po tome što retko slavi protiv favorita.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×