{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Endi Mari se našalio na svoj i račun i objasnio zašto će se naigrati tenisa
Ako sedim kod kuće, onda pravim decu

Jedan od najvećih tensiera današnijice, Endi Mari titulom na omanjem, ali cenjenom ATP 250 turniru u Antverpenu objavio je minule nedelje povratak na veliku scenu.

Prvi put je čovek sa metalnim kukom, to jest delom glave femura (kost butine) osvojio neku titulu u pojedinačnoj konkurenciji, što je dokaz da će uskoro možda čak i ljudi sa ozbiljnijim zdravstvenim problemima moći da se profesionalno bave sportom.

Škot, poznat po izuzetnom humoru, koji tek s vremena na vreme pokaže, nedugo pošto je pokorio Antverpen preokretom u finalu protiv još jednog "ranjenika", Stena Vavrinke otkrio je zašto se ipak odlučio da nastavi karijeru, iako je mirne duše mogao da je zaključi sa impresivnim učinkom i to u vreme "velike trojke" - sa tri grend slema, dve olimpijska zlata i jednim Dejvis kupom.

"Znate šta, ako sedim kod kuće, onda pravim decu. A pošto mi je već treće na putu, morao sam da nešto učinim. Tako da ću mnogo igrati...", našalio se Škot koji će do kraja ove sezone nastupati još samo u finale Dejvis kupa u Madridu gde će predvoditi tim Velike Britanije.

(Foto: Reuters)

POGLEDATE NOVU EPIZODU EKIPIZZE

 

Najnovije vesti


×