{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

A sada protiv kralja Australije i MOZZART kvote 3,95....

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Dominik Tim umoran, srećan, ali svestan onoga što ga čeka u finalu melburnškog grend slema
A sada protiv kralja Australije i MOZZART kvote 3,95....
Tim i Đoković (©AFP)

Dominik Tim iz turnira u turnira, iz grend slema u grend slem dokazuje svima svima da je zreo za najveća dela, a današnji plasman u finale Australijan opena potvrđuje da momak apsolutno zavređuje ono što želi i na čćemu ceo život radi. Pobeda nad Aleksanderom Zverevim nije bila nimalo laka, ali je zaslužena.

"Nije bilo nimalo lako doći do ovog stadijuma takmičenja, a igrao sam neverovatno sa Rafom pre neki dan. Umoran sam, imao sam pre meča i malih problema sa stomakom, ali sam se oporavio. Adrenalin me je i večeras nosio. Aleks mi je dobar prijatelj, dugo se znamo. On naporno radi, mogao je večeras i on da slavi, mada je možda meni pomoglo iskustvo.", rekao je Austrijanac.

Pred Dominik Timom sada je najveći mogući izazov u tenisu. Prošlog proleća nije imao sreće kada se u finalu Rolan Garosa ukrstio sa Rafaelom Nadalom, a u Melburnu ga čeka, kako sam kaže "kralj Australije".
"Moje prvo grend slem finale sam igrao sa Rafom Nadalom, a sada me čeka sa Novakom Đkoović. Kralj Australije! Čovek je ovde osvojio sedam titula i kao Rafa u Parizu on gospodari Melburnom. Ništa gore od toga.", kroz pomalo kiseo osmeh izjavio je peti reket sveta, "Nemam baš sreće, kada imam takve protivnike u borbi za titulu. Ali, daću sve od sebe, imam dva dana da se opustim i oporavim. Potrebno mi je strpljenje, ne smem gubiti živce pa ćemo videti. Sigurno ću dati sve od sebe!"

Inače, MOZZART je odmah po završetku njegovog duela sa Zverevim izbacio kvote za finale, koje vam preporučujemo da što pre prostudirate dok su još taze.

***kvote su podložne promenama

×