{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Zašto je Gvozdeni Majk hteo da prebije Džordana i gde su to završile štikle Naomi Kembel?

/ Izvor: mozzartsport.com
Nije pametno petljati se s Tajsonovom bivšom ženom. Čak ni pre Tajsona...
no_image.png
"MAJK TAJSON I DON KING"

Tajson je bio šampion, bio je najjači i bio je ljut. Tek je prošao kroz emotivno težak razvod sa Robin Givens, svojom prvom ženom i nije mu bilo lako. Često je bio besan i nervozan, pa je tako jedne večeri umalo nastradao legendarni Majkl Džordan.

Odabrano društvo je sedelo za stolom u jednom od elitnih čikaških restorana, Majkl Džordan, Majk Tajston, Majk Ditka (legendarni NFL trener), Ričard Dent, Ol-star defanzivac u NFL-u i veliki Don King, promoter boksa, praktično tvorac Majka Tajsona.

Ipak, organizatoru skupa se provukla jedna činjenica. Džordan je bio u vezi sa Givensovom pre nego što se ona uopšte upoznala sa Tajsonom, a Gvozdeni je to naravno saznao.

Rori Holovej, dugogodišnji menadžer i prijatelj Majka Tajsona, u svojoj knjizi o Tajsonu, opisao je ovaj događaj.
„Tajson je sedeo i ispijao svoj long ajlend, a ja sam uporno ovorio konobaru da mu razblaži piće jer sam pretpostavljao da će biti problema. Non stop je zurio u Džordana i u jednom trenutku uzviknuo - Hej čoveče! Misliš da sam glup? Misliš da ne znam da si ***** moju ribu?’ Džordan je izgledao kao da je video duha. Hteo je da pobegne, da ne bude deo ovog haosa koji je pretio da usledi. Tajson se zatim okrenuo ka treneru Ditki - Misliš da se neko plaši tebe? Sav taj rasizam koji ispoljavaš, misliš da si opasan?

Tajson je jedno vreme bio u vezi sa Naomi Kembel, koja u to vreme još uvek nije bila globalni fenomen koji je kasnije postala.
Bio sam na žurki u svojstvu Majkove bejbisiterke, kao i obično”, pisao je Holovej. „Tajson i Naomi su mi dali da im pridržim piće, jer je Majk navodno morao do toaleta. Shvatio sam u sledećem trenutku da Naomi ide za njim. Šta sam mogao, stajao sam kraj vrata i odvraćao goste. Posle nekoliko minuta je postalo providno i morao sam da uđem. Imao sam šta da vidim. Naomina suknja je bila podignuta, noge raširene sa sve visoko podignutim štiklama, a između je Majk radio, već možete da pretpostavite šta.”

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×