{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Rob Gronkovski kao voditelj, a u ringu Brok Lesnar, Džon Sina, Andertejker… I prvi put - MOZZART kvote na kečere
WrestleMania 36: Šou mora da ide!
Brok Lesnar u akciji

Umesto Tampe i prepunog Rejmond Džejms stadiona, kako bi inače bilo, WWE, to jest najprestižnija kečerska organizacija morala je da organizuje borilačko veče, tačnije večeri u njihovom trening centru u Stamfordu.

KVOTE ZA SVE MEČEVE WWE 36

Na redu je WrestleMania 36! Šou mora da ide, pa čak i u vreme pandemije. Bez navijača, ali sa očekivano milionskim auditorijumom koji će uživati u čak 36 mečeva. U vreme “kladilačke krize” tu je MOZZART da po prvi put odredi kvote za ovo takmičenje. Odabrali smo šest parova, možda i sa najatraktivnijim imenima, koje je teško u suštini predvideti.

Jer u pitanju nije pravi, takmičarski sport, već sportska zabava. To znači da su ovo zaista u pitanju atlete, ali da je obračun isceniran. Ali bez mogućnosti da unapred saznate ishod, koji pritom može da se promeni u toku same borbe. Za ishod mečas zna tek mali broj čelnika WWE i dva čoveka koji se bore u ringu, samim tim je i sportsko klađenje na kečere u Americi normalno i veoma popularno. Pa kada je tanka ponuda i mi moramo nešto da menjamo, te evo kečera u MOZZART listi.

Inače, WrestleMania 36 je puna globalno poznatih imena, što ljudi koji su došli iz druge sfere, što heroji ljubitelja kečera koji su završili u Holivudu. Voditelj je tako legendarni lajnbeker Nju Ingland Patriotsa, Rob Gronnkovski, što dodatno daje na atraktivnosti događaja.

Što se tilče holivudskih zvezda, njih predvodi čuveni Džon Sina koji sed vrača u ring i to protiv opasnog i favorizovanog Brajana “The Friend” Vajata. Legendarni Sina, inače 16-struki šampion ovog takmičenja odavno nije na borilačkom vrhuncu i teško će moći da se nosi sa ovim rivalom.

Čuveni Brok Lesnar, brdo od čoveka koje je odlično pokazalo u nekoliko navrata čak i UFC-u čisto da pokaže da nije običan glumac, već pravi atleta, nekadašnji rvački koledž prvak, ima takođe veoma težak zadatak. S tim da on pritom i brani šampionski pojas od Drua Mekintajera. Britanac ima i fizikalije i iskustvo, ali i samopouzdanje nakon osvajanja “Royal Rumble-a”. A sve mu je to potrebno ne bi li savladao velikog rivala i preuzeo mu tron.

Ako tražite sigurizzu tu je čuveni Andertejker koji ne bi trebalo da ima previše problema protiv Ej Džej Stajlsa. Njih dvojica jednostavno nisu na istom nivou.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×