{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vujović suspendovan, ne vodi ekipu protiv Barselone

/ Izvor: mozzartsport
Ispad posle utakmice u Ligi Šampiona koštaće ga i 2.000 evra
Vujović suspendovan, ne vodi ekipu protiv Barselone

Značajno su pale šanse PPD Zagrebu da se plasira u narednu rundu u EHF Ligi Šampiona posle poraza u triler završnici od Flensburga (26:25). Da stanje bude još gore, karta za prolazak dalje nalazi se u pobedama nad Barselonom i Pari Sen Žermenom u gostima, odnosno Elverumom kod kuće. Pored toga situaciju dosta komplikuje i ispad Veselina Vujovića posle utakmice kada je ušao u verbalni sukob sa sudijama.

Srpski stručnjak dobio je suspenziju, te neće voditi ekipu protiv Barselone, a moraće da plati i kaznu u iznosu od 2.000 evra. Pored njega kažnjen je i Božidar Jović generalni menadžer kluba sa 1.500 evra.

Mnogo spornih sudijskih grešaka viđeno je na utakmici, a nedorasli sudijski par sa Islanda Elijason/Palson nije uspostavio isti kriterijum za oba tima.
“Nakon 40 godina rukometa ja i dalje ne znam pravila koja su gospoda sa Islanda predstavila, ali valjda će neko odgovoran proceniti ovo. Neka mi neko objasni kako u poslednjih 30 sekundi sviraju sedmerac na centru, a ne zaustave vreme u poslednjih deset sekundi. To je veoma drsko, neka neko objasni zašto, a ne da pričaju o tome kako se Vujović ponaša“, rekao je posle utakmice Vujović.

PPD Zagreb ostaje poslednji na tabeli posle 11 odigranih kola sa jednom pobedom i jednim remijem. Do kraja su ostale još tri utakmice.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×