{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Večiti ispali, Šabac i Radnički se bore za trofej Kupa Srbije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Repriza prošlogišnjeg finala iz Zrenjanina
Večiti ispali, Šabac i Radnički se bore za trofej Kupa Srbije

Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan eliminisaniu su u polufinalu Kupa Srbije, pa će se za trofej, kao i pre godinu dana, od 18.30 boriti Šabac i Radnički iz Kragujevca.

Viđena su dva prilično uzbudljiva okršaja na bazenu Milan Gale Muškatirović. Partizan je protiv Šapca početkom treće četvrtine, ali je aktuelni osvajač podigao nivo igre u finišu trećeg perioda i početkom četvrtog, pa je na kraju slavio rezultatom 13:10. Najefikasniji je bio Vasić sa pet postignutih golova, dok su Marković, Vučinić i Radulović postigli po dva.

Zvezda je na početku poslednjeg perioda imala čak dva gola presnosti (8:6), ali je Radnički golovima Radovanlije, Dina i Toholja stigao do preokreta i pobede (8:9). Crveno-beli su prokockali poslednji napad na utakmici sa igračem više i tako se oprostili od plasmana u finale.

PARTIZAN - ŠABAC 10:13
/5:4, 2:3, 1:2, 2:4/

Bazen: Milan Gale Muškatirović.
Gledalaca: 450.
Igrač više: Partizan 16 (6), Šabac 14 (7). Peterci: Šabac 3 (3).

PARTIZAN: Bulajić, Gbadamasi, Barać, Nešić 1, Radulović 1, Andrin 1, Smiljević 2, A. Mitrović, Vićković 1, Radojević 2, Radonjić 2, P. Mitrović, Vlahović, Pujović..

ŠABAC: Filipović, Eraković, Marković 2, Repanović, Ramirez, Vasić 5, Rogač, Ilić, Vašović 1, Vučinić 2, Matković 1, Belkić, Vukadinović, Radulović 2.


RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 9:8
/2:3, 2:3, 2:1, 3:1/

Bazen: Milan Gale Muškatirović.
Gledalaca: 450.
Igrač više: Radnički 8 (4), Crvena zvezda 12 (5). Peterci: Radnički 1 (1).

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević 3, Janković, Toholj 2, Prolov, Lobov, Dino 2, Panić, Radovanlija, Lukić 1, Tomašević, Todorovski, Pljevančić.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić, Kasum, Šulc, Vasin, Ilić, Adžić 1, Janković 2, Rađen, Vukićević 3, Gusarov 1, Radović 1, Ivanov, Milojević.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×