{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bravos i Detona odmeravaju snage na Clutch turniru (23.15)
Večernji brazilski okršaj

Ponedeljak je obično dan kada je na gejmerskoj sceni pauza, pa se tokom današnjeg dana neće igrati kvalifikacije za ESL One turnir u Riju. Ipak, zabavu će nam ipak ove večeri podariti Brazilci, koji igraju svoj Clutch turnir, u okviru kojeg će se malo pre ponoći sastati Bravos i Detona (23.15).

Dve ekipe se do sada nisu sastajale, a ujedno se nalaze van prvih sto na svetskoj rang-listi. Deluje da je pobedi ipak bliža Detona koja je trenutno na 101. mestu na planeti, naspram 181. mesta na kojem se nalazi Bravos.

Najviše pažnje će Detona morati da posveti čuvanju od Artura Varele Lotija, koji igra pod nadimkom "UnK", a koji ima rejting od 1,08 uz 0,71 ubistava po rundi. Sa druge strane, najbolji u timu Detone je Vinisijus Moreira koji nastupa kao "vsm" i ima rejting 1,16 uz 0,76 ubistava po rundi.

Što se procenta uspešnosti na mapama tiče, Detona je bolja na svim sem na Overpassu, koji nije ni igrala u poslednja tri meseca. Tako da uloga favorita definitivno može da se pripiše upravo ovom timu.

COUNTER STRIKE – CLUTCH

Ponedeljak
23.15: (2,19) Bravos – Detona (1,60)

Utorak
01.30: (3,20) Keyd – W7M (1,30)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×