{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U glavnoj borbi nastupa legendarni Alistar Overim protiv Žairzinja Rozenstrujka
UFC Vašington: Veče teškaša i još težih udaraca
Alistar Overim

Novi vikend nova UFC akcija! Ovaj put u "prestonici sveta", Vašingtonu. U pitanju je bveče borbi", to jest "fight night" koje ova najoprestižnija MMA verzija organizuje kada nema bitaka za titulu, ili pak ne očekuju veliko interesovanje.

PONUDA KVOTA I IGARA - UFC

Zato i čudi da će jedan od boraca u meču večeri biti legendarni, ali često osramoćeni Alistar Overim. Holandski razbijač jedan je od najboljih MMA boraca svih vremena, sa fizikalijama na kojima bi mi i Herkul pozavideo. Ali mu sigruno ne bi pozavideo na bradi, koja je, što bi bokseri rekli "staklena", kao i "ljubavi" prema doping sredstvima.

Holanđanin, kojem je već 39 leta u Vašingtonu će se ukrstiti sa osam godina mlađom novopridošlicom u UFC, Žairzinjom Rozenstrujkom. Ovaj snažni Surinamac je tek ove godine došao u američku organizaciju i zabeležio tri ekspresne pobede. Između ostalih pred njih je pod ringa "omirisao" i čuveni Belorus Andrei Arlovski. Dakle, u pitanju je je snažan udarač koji ide na takođe snažnog udarača što se može završiti samo nokautom. Teško je odrediti favorita, te su obojica dobili po kvotu 1,85.

Pored ove u Vašingtonu večeras na programu još jedan bitka prilično kvalitetnih teškaša, Stefana Struvea i Bena Rotvela. Holanđanin je majstor partera, dok je Amerikanac klasičan majstor "za štemajz", te će biti zanimljivo videti kako će se ko snaći. Veće šanse za pobedu daju se Rotvelu.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

Najnovije vesti


×