{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
I jedan i drugi su izuzetno agresivni i posvećeni borci, tako da će teško obojica na nogama dočekati kraj meča u San Antoniju
UFC: Dos Anjos i Edvards do uništenja
Rafael dos Anjos

Novo UFC veče obračuna najboljih MMA boraca na planeti zemlji je pred nama. Mesto događanja je T-Mobile arena u San Antoniju, nama poznatija po tome što su u njoj domaćini višestruki NBA šampioni, Sparsi.

Ove večeri neće biti odmeravanja za titulu, ali će 11 mečeva muškaraca i još dva žena doneti više nego dovoljno uzbuđenja. Glavni okršaj je sudar u velter kategorji između Rafela Don Anjosa i Liona Edvardsa. Dos Anjos, bivši UFC šampion je imao šest borbi od kako je prešao u ovu kategriju, a do toga je dve izgubio. Američke kladionice kažu da je on favorit, ali MOZZART i Edvards ne misle tako. Istina je da ta dva poraza, koje su mu naneli Kamaru Usman i još jedan bivši šampion, Kolbi Kovington mogu da ga inspirišu, ali neće mu biti lako protiv momka koji, kako sam kaže sve duguje UFC-a jer bi bez njega bio ili mrtav ili u zatvoru.

I jedan i drugi su veoma agresivni, a možda je nešto malo ipak agresivniji upravo Edvards koji sada ima šansu da savlada top borca i tako se dokaže kao ozbiljan konkurent za šampionski pojas i nastavi niz od sadašnjih sedam pobeda. Pošto su u pitanju takav tip boraca, teško da će obojica na nogama dočekati kraj meča.

MUŠKARCI

(1,95) DOS ANJOS - EDVARDS (1,75)
(2,19) OLEJNIK - HERIS (1,60)
(1,90) HARDI - ADAMS (1,80)
(2,11) VIK - HUKER (1,65)
(2,14) TRINALDO - ERNANDEZ  (1,90)
(2,41) ARLOVSKI - ROTVEL (1,50)
(1,75) KASERES - PITERSON (1,95)
(2,29) ALVI - ABREU (1,95)
(1,50) BORG - SILVA (2,41)
(2,41) BAUTISTA - SUN (1,50)
(1,30) PILARTE - KOLARES (3,20)

Od preostalih 10 muških borbi, samo na dve su donekle jasni favoriti, a to i same kvote kažu. Tako se očekuje da u uvodnim mečevima, i to u bantamu trijumfuje Domingo Pilarte nad Felipeom Kolaresom, Rej Borg nad Gabrijelom Silvom.

ŽENE

(2,11) MODAFERI - MAJA (1,65)
(2,11) PENINGTON - ALDANA (1,65)

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

×