{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Par saveta za današnje stonoteniske mečeve u Kijevu
TT kup Ukrajina: Reketi gore

Teška su kladilačka vremena tako da je bilo koje takmičenje sada bukvalno zlata vredno, ne bi li tiketi nastavili da žive makar još jedan dan.

Tako je danas pred nama TT kup, stonoteniski turnir u Ukrajini koji se održava u njeboj prestionicvi, Kijevu. A tamo su, pre svega zbog vremenske razlike odmeravanje već počela. Nekoliko preliminarnih mečeva je završeno, pa je red da bacimo oko na preostalo što nam se nudi. Parova je sasvim dovoljno da nađemo par “isplativih”.

Zato izdvajamo duel dva domaća asa, Ivana Maja, trenutno 40. reketa nacije i Sergeja Bojka 105. na ukrajinskoj stotnoteniskoj lestvici. Mi ćemo ovde igrati protiv kvota, to jest na Maja koji u poslednje vreme nije u najboljoj formi. Ipak, jutrošnja pobeda nad prvim rivalom nam uliva nadu u prolazak kvote 2,11.

Odmeravanje Alekseja Krutka i Nikolaja Teljnoja bi trebalo da bude sigurizza pošto Teljnoj void sa 4-1 u međusobnim odmeravanjima. Sem, toga, Krutko ima samo dve pobede na poslednjih pet mečeva dok je Teljnoj vraća nakon dve sedmice pauze.

TT KUP - PAROVI I KVOTE

***kvote su podložne promenama

(Foto: ©Shutterstock)

Najnovije vesti


×