{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
MAD Lions i HAVU bore se za bar 150.000 dolara više u džepu (22.00)
Traži se drugi putnik za veliko finale

Još dva okršaja preostala su do kraja Flashpoint turnira u Counter Strike-u. Sezona u ESL Pro ligi u Evropi je završena pre samo nedelju dana, a koliko sutra dobićemo pobednika i drugog veoma kvalitetnog turnira u ovoj video igri. Jedan finalista nam je već poznat, a to je brazilski MIBR, dok ćemo drugog dobiti večeras u duelu između MAD Lionsa i HAVU-a (22.00).

HAVU je do borbe za plasman u finale došao kroz donji deo žreba, pobedivši GenG i Cloud9, dok je MAD Lions već poražen u gornjem delu žreba od MIBR-a, pa će kroz repasaž pokušati da dođe do novog duela sa brazilskim sastavom.

Sastav MAD Lions predstavljao je možda i glavnog favorita za prvo mesto, ali je na poslednjem koraku pred finale poklekao. Sistem takmičenja je ipak takav da to nije značilo i zvanično zbogom impozantnoj nagradi od 500.000 dolara, koliko će osvojiti prvoplasirani, pošto će ova ekipa moći da se izbori za konačnu borbu večeras.

Igraće se na dve dobijene mape, a ono što je izuzeno zanimljivo istaći jeste da se ova dva tima ranije nisu sastajala, pa je prava nepoznanica šta nas večeras čeka  u borbi za finale. Dodajmo da trećeplasirani sastav ima zagarantovanih 100.000 dolara, dok će drugi na kraju turnira osvojiti 250.000 američkih novčanica.

COUNTER STRIKE - FLASHPOINT, MALO FINALE

Subota
22.00: (2,19) HAVU - MAD Lions (1,60)

Napomena: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×