{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ko kaže da nema šta da se igra?
"Tona" mečeva u pikadu

Kad nema fudbala ili ga ima baš malo, nema druge nego okrenuti se ostalim sportovima koji u doba korone dobijaju na popularnosti. Večeras je na programu pregršt interesantnih duela u pikadu.

Englesko-austrijski okršaj na startu dana pred pikado-tablom i jasno je kao dan ko je veliki favorit za pobedu. Stiven Banting nalazi se više od sto mesta ispred na rang listi, a pritom je željan da popravi formu koja kaže da je poražen na prethodna dva duela pre oko mesec dana.

Nastavljamo okršajem između Belgije i Engleske. Kim Hujbrehts pokušaće da započne dan pobedom nad Nejtanom Derijem, koji se "jedva" nalazi u okviru prvih 100  na svetu. Naspram toga, Belgijanac suvereno drži mesto među prvih 50 i poražen je samo jednom na minulih šest duela. Sa druge strane, Deri ima crn niz od 14 uzastopnih neuspeha.

Gotovo jedan za drugim idu ovi pikado dueli, pa se između dva početak razlikuje za samo 30 minuta. Bilo kako bilo, dva autsajdera grupe uzeće učešće u direktnom okršaju u kojem bi najverovatnije mogli da odrede ko neće takmičenje završiti na poslednjem mestu. Blagi favorit da izbegne fenjer je Harold Lajtinger, koji je i u nešto boljoj formi.

Ako fudbal ovih dana dobijamo na kašičicu, pikada bar ima u izobilju. Potrudili su se igrači da iz topline svojih domova preko elektronskih tabli organizuju brojna nadmetanja, te je trenutno u toku PDC Home Tour, gde ćemo imati mogućnost da gledamo okršaj između Bantinga i Hujbrehtsa. Prvopomenuti igrač je trenutno 17. na svetskoj listi, naspram 36. mesta na kojem se nalazi Belgijanac, pa je jasno ko je blagi favorit.

Problema Hujbrehts ne bi smeo da ima ni u okršaju sa Haraldom Lajtingerom, koji je značajno slabije plasiran na rang listi. Iako se nikada ranije nisu sastajali, zbog daleko bolje forme, prednost treba dati stamenom Belgijancu, dok će Lajtinger na bodove verovatno morati da čeka do nekog narednog duela.

Za kraj programa ostavljena je i jedna engleska poslastica u kojoj će "strelice" ukrstiti dva igrača iz Engleske. Jasno je da je Stiven Banting ogroman favorit za pobedu protiv Nejtana Derija, a možda bi upravo trijumfom nad njim mogao da proslavi prolazak dalje iz ove grupe.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Najnovije vesti


×